Mina tankar om KarunaReiki®

Jag ser KarunaReiki® som ett starkt komplement till Usui Reiki.

Det har pågått många och långa diskussioner om att det skulle vara felaktigt att Registrera KarunaReiki®:s utövare, detta är för mig helt obegripligt. Jag tycker i stället att det är mycket Bra.

Du kan nu (tack vare denna Registrering) gå en kurs i KarunaReiki® var som helst i hela världen och ändå veta att du har fått samma kursinnehåll. Men tänk på att kontrollera så att din lärare verkligen är registrerad hos centret. Det gör du enklast här i Sverige hos:

Det finns tyvär många oseriösa utbildare som inte har någon registrering här i Sverige. Jag hoppas att det beror på okunskap.

En del Reiki utövare anser att det finns en ekonomisk aspekt i det hela, men det förstår jag inte heller, vi betalar ju för registreringen när vi köper kursmaterialet (det ingår i priset) och sedan tillkommer inga ytterligare avgifter.

Jag tror att 90 % av alla spekulationer har uppkommit genom att man inte riktigt förstår hur det hela fungerar och då är det lätt att ge det en negativ utformning.

Tänk om vi hade en liknande Registrering för Usui Reiki, där alla fick en likvärdig grund-utbildning med samma kursinnehåll.

Jag håller själv kurser i KarunaReiki® steg 1 & 2 och KarunaReiki® Master 1 & 2.

Min registrering

 

Är du intresserad av att gå en kurs så hör gärna av dig till mig.

E-post: info@ullsjobergsalternativet.com

Telefon: 0942-310 69, 073-833 41 62