ENERGIMASSAGE

ENERGIMASSAGE:Energimassage är förebyggande friskvård, som passar på företag, inom den offentliga sektorn, i offentlig miljö och inte minst privat.

JAPAN: Massageformen härstammar från Japan och har utvecklats ur ett flera tusen år gammalt akupunktursystem. Energimassagen bygger på att kroppens energiflöde cirkulerar längs meridianer och akupunkturpunkter. Genom att stimulera vissa punkter utefter meridianerna frigörs blockerad energi. Olika kroppsfunktioner stimuleras och stärks, kroppen får en bättre balans och håller sig därmed friskare.

ENKELT-EFFEKTIVT: I Sverige är Energimassagen väl utvecklad och känd. Anpassad till arbetslivet, för offentlig miljö eller privat. Massagen som tar 20-25 minuter, ges direkt genom kläderna. Kunden sitter bekvämt framåtlutad i en speciell "energistol". Massagen utföres med snabba tryckningar på meridianer och viktiga akupunkturpunkter. Massören arbetar igenom rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer med tryckningar och skakningar längs punkter och meridianer. Allt för att stimulera energiflödet i kroppen. Energiflödet kan vara blockerat på vissa punkter som då ömmar. Genom trycket börjar energiflödet att cirkulera igen.

AVSLAPPNAD-PIGG: Efter massagen känner man sig både pigg och avslappnad. Många vittnar om att man känner sig stärkt, avstressad, energisk, entusiastisk. Man får ökad motivation, livs och arbetsglädje.

FÖREBYGGANDE FRISKVÅRD : Som behandling på företag är Energimassagen en fantastisk förebyggare och friskvårdare som sparar stora pengar åt företagen genom minskad frånvaro och som dessutom stärker medarbetarnas känsla/engagemang i sitt arbete och för sitt företag.

 

Jag är diplomerad energimassör och om du vill prova en energimassage eller om du har frågor så maila mig gärna.
Ulla-Märta eller ring på telefon 0942-310 69 eller
073-83 34 162

Bor du i Storuman området så kan du maila min kollega Esbjörn eller ringa honom på 0951-202 02 eller
070-35 02 312

Tillbaka